Adrenalin yüklü bir maceraya hazır mısın? Kampist Bungee Jumping ile Forum Ankara Outlet'te 70 metreden yapılacak gerçek Bungee Jumping deneyimi 150 TL yerine 75 TL! (25 - 26 Haziran tarihlerinde geçerlidir.)

İndirimli Fiyat: 75 TL
Değeri:
150 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
75 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Kampist 2011 Bungee Jumping tanıtım videosu

Ayaklarınız yerden kesilecek!

Bungee Jumping, Pasifik Okyanusu'nda Pentecost Adaları'nın yerlileri tarafından, erkekliğe geçiş ve güç gösterisi amacıyla yapılan, geleneksel bir tören. Bambu kulelerden doğanın kucağına, sarmaşıklarla atlayış yapan yerlilerle doğup, dünyanın dört bir köşesindeki adrenalin tutkunlarının en gözde aktivitelerinden biri haline gelen bu muhteşem deneyimi adrenalin ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Kampist güvencesiyle yaşamak ister misiniz? Yer çekiminin gücünü bedeninizde hissedeceğiniz 70 m. yüksekliten yapacağınız bu atlayışla yaşayacağınız heyecanı ömrünüz boyunca unutamayacaksınız.

Haydi bu heyecan yüklü eğlenceyi daha fazla ertelemeyin!

**Grupanya'dan ayaklarınızı yerden kesecek adrenalin dolu fırsat! Kampist Bungee Jumping ile Forum Ankara Outlet'te 70 metreden yapılacak gerçek Bungee Jumping deneyimi 150 TL yerine 75 TL!

Atlayış Koşulları

Atlayış yapmak isteyen kişinin 16 yaşını doldurmuş olması, 18 yaşını doldurmamış olanların velisinin yazılı izni olması gerekmektedir. Atlayışı yapacak kişinin aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir.

Atlayış Detayları

Atlayış süresi : 20 dk Atlayış yüksekliği : 70 m (25 katlı bina boyu) Toplam düşüş : 60 m Yere kalan mesafe : 10 m Maksimum atlayış kilosu : 160 kg Minumum atlayış kilosu : 38 kg Katılımcı yaşı : 16 - 55

Kimler Bungee Jumping yapamaz?

  • Epilepsi (Sara) Hastaları,
  • Bel ve bacak bölgesinde ortepedik rahatsızlığı olanlar,
  • Tansiyon bozukluğu (Yüksek tansiyon),
  • Hamileler,
  • Panik atağı olanlar,
  • Kalp hastalığı olanlar,
  • Alkol veya uyuşturucu bağımlılığı olanlar bungee jumping aktivitesine katılamazlar.

Atlayışı yapacak kişi, atlayıştan önce bu durumlardan herhangi birine sahip olmadığını sözlü ve yazılı olarak beyan eden ve 45-120 kg ağırlığında olan herkes Bungee Jumping yapabilir. Sağlık koşulları ile ilgili şüpheli durumlarda uzman hekime danışılması tavsiye edilir.

Yanınızda getirmeniz gerekenler:

  • Fotoğraf makinesi
  • 18 yaşından küçükler atlayış için izin belgesi ya da veli ile birlikte aktiviteden yararlanabilirler.

Sağlık ve Güvenlik

55 metrelik bir Bungee atlayışında yüksek teknoloji ürünü malzemeler sayesinde vücudunuza sadece 2,5 - 3 G'lik bir ivme etki eder. Bu değerler atlayış koşullarını sağlayan sağlıklı bir insan için tamamen tehlikesizdir.

Bungee Jumping aktivitelerinde kullandığımız lastikler saf lateks liflerden üretilmiştir. Lastikler ağırlık limitleri içindeki atlayışlarda %300 oranında esnekliğe sahiptirler. Her lastik için tüm atlayışların kaydedilği bir lastik karnesi tutulur ve kullanım ömrünü tamamlayan lastik kullanımdan kaldırılır.

Diğer güvenlik ekipmanları (emniyet kemerleri, karabinalar, perlonlar ve strapler) CE ve UIAA standartlarına sahiptirler. Tüm güvenlik malzemeleri bir Bungee atlayışında oluşacak kuvvetlerin onlarca katına dayanacak şekilde üretilmiştir. Bungee Jumping sırasında oluşan kuvvetler, güvenlik malzemelerinin (karabinalar, perlonlar ve strapler) çeker değerlerinin oldukça altındadır. Tüm güvenlik ekipmanları her aktiviteden önce ve sonra kontrol edilir.

Atlayışı yapacak olan kişiye ayak bağlantıları(ankle straps) ve ikinci emniyet olarak tüm vücut emniyet kemeri (full-body harness) giydirilir. Atlayıştan önce tüm bağlantı noktaları en az iki ekip üyesi tarafından iki kez kontrol edilir.

Neden Kampist Bungee Jumping

Bungee Jumping Kampist operasyonları uzun yıllardan beri Yüksek İş tecrübesi olan deneyimli Jump Masterlar tarafından yapılmaktadır.

Atlayış yapılan lastikler Türkiyenin en köklü Bungee Jumping ekibi olan Bungy Jump International tarafından sağlanır. Lastikler Avrupa Standartlarında olup, her atlayış lastiği için bir atlayış karnesi tutulur ve her lastik kullanım ömrünü doldurmadan kullanımdan kaldırılır.

Bilek bağlantılarında dünyaca ünlü Petzl marka Ankle Strap'ler kullanılır. Diğer teknik malzemelerin tümü (yardımcı ipler, Full Body (tüm vücut) emniyet kemerleri ve çelik karabinalar) gerekli UIAA, EN ve CE sertifikalarına sahip olup, gerektiğinden çok daha yüksek yük kaldırabilmek değerlerine sahip malzemelerdir.

Kampist Bungee Jumping faaliyetlerinde sadece sektörde tanınmış ve güvenirliliğini ispatlamış vinç firmaları ile çalışmaktadır. Kullanılan mobil vinçler yüksek tonajlı yeni model ve bakımlıdır. Her etkinlik öncesi vincin tüm sistemlerinin çalıştığından emin olunur. Vinç operatörleri sertifikalı ve daha önce Bungee Jumping iş deneyimli olup iş ciddiyetinin bilinciyle çalışmaktadırlar.

Tüm Bungee Jumping alanı çalışanları telsiz ile sürekli iletişim halindedir.

Bungee Jumping etkinliklerimizde aktivite alanı güvenlik bariyeri ile çevrilir, atlayış alanı ve vinç çevresi emniyet altına alınır ve ekibin izleyicilerden izole edilerek, dikkat kaybına uğramadan çalışması sağllanır. Atlayışçıların üzerlerinde kendilerine ve aşağıdakilere zarar verebilecek nesneler olmadığı üç farklı Bungee Uzmanı tarafından kontrol edilir.

Bungee Jumping Kampist ekibi ve jump masterlar Bungee Jumping atlayışının fizyolojisi ve risk oluşturabilecek sağlık sorunları ile ilgili detaylı bilgi sahibidirler. Şüpheli durumlarda etkinlik alanımızda bulunan uzman hekimimize başvurarak detaylı bilgi almanızı sağlarlar.

Tüm atlayışlarda atlayış kabini içerisinde tam donanımlı kurtarma ekipmanı bulunur ve olası bir arıza durumunda atlayışçının saniyeler içerisinde güvenli bir şekilde yere indirilmesi sağlanır. Bungee Jumping ekibimiz en küçük olasılığı değerlendirerek her etkinlik öncesinde kurtarma tatbikatı yapmaktadır.

Nasıl Kullanılır?

  • Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir, sevdiklerinize hediye edebilir ve kullanabilirsiniz.
  • Atlayışlar 25 - 26 Haziran 2011 tarihlerinde Forum Ankara Outlet'te yapılacaktır.
  • Atlayışlar 10.00 - 20.30 saatleri arasında yapılacaktır
  • Atlayış yapmak isteyen kişinin 16 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.18 yaşını doldurmamış olanların velisinin yazılı izni olması gerekmektedir.
  • Bungee Jumping aktivitesi, Kampist güvencesiyle gerçekleşecektir
  • Rezervasyon zorunlu değildir.
  • Detaylı bilgi için 0212 249 37 59 - 0545 301 00 22 numaralı telefonları arayabilir ya da bilgi@kampist.org adresine mail atabilirsiniz.
  • Atlayışı yapacak kişinin; kalp rahatsızlıkları, epilepsi (sara), tansiyon bozukluğu (yüksek tansiyon), ortopedik rahatsızlıklar, psikolojik ve nörolojik rahatsızlıklar, hamilelik, alkol veya uyuşturucu bağımlılığı gibi durumlardan herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir.
  • Atlayışı yapacak olan kişiye ayak bağlantıları (ankle straps) ve ikinci emniyet olarak tüm vücut emniyet kemeri (full-body harness) giydirilmektedir.
  • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Fırsatı Sunan

Site:Grupanya
Destek Hattı:(212) 437 89 00

İşletme:Kampist İstanbul Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğu
Adres:www.kampist.org

Fırsat Detayları

  • Heyecan dolu bungee jumping deneyimi, bir kez yaşayan için bir daha hayat boyu unutulmayacak bir aktivitedir.

  • Atlayıştan önce sağlıkla ilgili rahatsızlık durumlarından herhangi birine sahip olmadığını sözlü ve yazılı olarak beyan eden ve 45-120 kg ağırlığında olan herkes Bungee Jumping yapabilir.

  • Kampist, İstanbul'dan Ankara'ya, Mersin'den Adana'ya birçok ilde adrenalin ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren bir platform.

  • Bu muhteşem anı belgelemek için atlayıştan önce yanınızda fotoğraf makinenizi bulundurmayı unutmayın.

  • Profosyonel video çekimi fırsata dahil değildir.

  • Forum Outlet AVM'de gerçekleşen Bungeee Jumping atlayışları Kampist ekibinin tecrübeli görevlileri eşliğinde yapılmaktadır.