Karamürsel'de bir dağ evi olan butik otel Chaleten Hotel'de; 2 kişi 1 gece oda + kahvaltı konaklama %57 'ye varan indirimle! Üstelik İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta!Hafta içi 250 TL yerine sadece 110 TL!Hafta sonu 350 TL yerine sadece 149 TL!

İndirimli Fiyat: 110 TL
Değeri:
250 TL
İndirim:
% 56
Kazancınız:
140 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Alıp başını gitmek sığınmak istediğinde tası tarağı toplayıp İstanbul'u tamamen terke etmene gerek yok. Bir günlüğüne de olsa İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta bir dağ evinde sevdiğinle birlikte doğayla baş başa yaşamın farkına varmak ister misin? yakala.co Alplerin dağ havasını İstanbul'da senin için yakaladı.

Chaleten Hotel'de; 2 kişi 1 gece oda + kahvaltı konaklama %57'ye varan indirimle!

İstanbul'a bu kadar yakın olup da böyle güzel bir doğayı nasıl daha önce keşfetmediğine şaşıracaksın. Chaleten Hotel'de büyükçe bir evde güleryüzle ağırlandığında biranda gündelik hayatın stresinden uzaklaşacaksın.

Emekle sevgiyle sunulan leziz yemekleri, otelde romantik bir köşe olan şöminesi, tertemiz odaları, piyanosundan çıkan mutluluk melodileri ve otelin önünde alabildiğince uzanan yemyeşil alanıyla mis gibi temiz havasıyla Chaleten bir yeryüzü cenneti. Bol oksijen, bol temiz hava, bol lezzet, bol konfor.
Dağın temiz havasında ciğerlerin huzurla dolacak, dinlenmiş ve güzel anılar biriktirmiş olarak otelden ayrılacaksın. Piyanonun sesi kulaklarından silinmeyecek, şömine başındaki romantik hatıraların ömürlük anılar olarak belleğinde yer alacak.

Dağ eteklerinde doğal, sıcak dünyanın en güzle butik otelinde huzur dolu bir gün yakala.co farkıyla seni ve sevdiğini bekliyor.
Otel hakkında detaylı bilgi için: www.chaleten.com

Karamürsel Hakkında
Karamürsel ilçesinin tarihteki ilk adı Pronectus olarak bilinmektedir. Sırasıyla Finikeliler, Frigyalılar, Lidyalılar, Persler ve Romalıların hakimiyetinde kalmıştır. Doğu Roma imparatorluğu zamanında "Helena Polis" ismiyle önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Karamürsel'den İznik istikametine giden, tarihteki adıyla Bağdat Yolu olarak bilinen ve döneminde büyük ulaşım imkanı sağlayan yol Bizans imparatoru "Gasluis" tarafından yaptırılmıştır.
CHALETEN HOTEL
Çamçukur Köyü,
Karamürsel-İZMİT
Tel: 262 454 51 68
www.chaleten.com

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00

İşletme:CHALETEN OTEL
Adres:Çamçukur köyü, Karamürsel / Kocaeli www.chaleten.com Telefon : 0262 454 51 68
Harita için tıklayın.