Karlar Kraliçesi Müzikali, Trump Gösteri Ve Kültür Merkezi'nde!

İndirimli Fiyat: 20 TL
Değeri:
34 TL
İndirim:
% 41
Kazancınız:
14 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat


1800'lü yıllardan günümüze kadar ulaşan Hans Christian Andersen'nin nefis masalını çocuklarımız için müzikal olarak sahneye uyarlandı. Bütün metin şiirsel bir anlatımla kaleme alındı.

Oyunun tamamına yakını için nefis müzikler ve şarkılar bestelendi. Özel tasarım kostümler ve dekorla hazırladığımız keyifli bir müzikal: Karlar Kraliçesi.

Gerda ve Kai arasındaki sevgi o kadar güçlüdür ki 1800'lü yıllardan günümüze kadar anlatılagelmiştir. Andersen'nin masalı, Karlar Kraliçesi'nin kötülük yayan buzdan aynasının kırılıp, parçalarının dünyaya yayılmasıyla başlar. Ve en küçük parçası dahi aynanın gücündedir. İşin güzel tarafı, asıl, başlarda sadece kendi çevresinde anlattığı bu sevgi masalının destanlaşarak bütün dünyaya yayılmasıdır.

* "Karlar Kraliçesi Müzikali" bileti, 34 TL yerine 20 TL! (Tarih, saat ve sahne: 30 Temmuz 2017 Pazar - 15.00 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi)

Sevgi kavramının sözlük anlamı "insanı bir şeye ya da bir kimseye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten duygu" olarak biliniyor. Sadece sözlük anlamına bakarak, bir toplumun varlığı için bu kavramın ne kadar önemli olduğunu söyleyebiliriz. Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık kavramlarıyla birlikte var olmaktadır. Bu yüzden birlikte yaşayabilmenin tek koşulu sevgidir. "

Nasıl Kullanılır?


* "Karlar Kraliçesi Müzikali" bileti, 34 TL yerine 20 TL! (Tarih, saat ve sahne: 30 Temmuz 2017 Pazar - 15.00 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi)
* REZERVASYONA GEREK YOKTUR.
* Biletini, gösteriye son 45 dk. kalmasından itibaren kupon kodunu, adını-soyadını belirterek, salon girişinden alabilirsin.
* Satın alınan bilet/biletler, yalnızca seçilen yerdeki, tarihteki ve saatteki oyun için geçerlidir.
* Bilete çevrilmeyen kupon kodları kullanmış sayılacaktır.
* Her bilet (kupon kodu), tek kişiliktir.
* Yer seçimi yapılamaz. Biletler, sistemden otomatik olarak kesilir. Yan yana oturma garantisi verilmez.
* SATIN ALMA YAPILDIKTAN SONRA İPTAL, İADE VE DEĞİŞİKLİK YAPILMAZ.
* Dilediğin kadar fırsat kodu alabilir, kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsin.
* Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
* Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu yakala.co *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
* Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
* Etkinlik biletleri, fiş - fatura yerine geçer.

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00


Benzer Fırsatlar