Motosikletinizi Güvenli Bir Şekilde Kullanarak Macera ve Özgürlüğe Yelken Açın! Moto Ankara'dan Bay ve Bayanlara 3 Derslik Pratik Motosiklet Eğitimi 145TL Yerine 59TL!(2 Ay Geçerlidir.)

İndirimli Fiyat: 59 TL
Değeri:
145 TL
İndirim:
% 59
Kazancınız:
86 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Ruhunuzu Serbest Bırakın!

Eğer bir motosiklet kullanıcısıysanız doğayla bütünleşen, komutlarınıza anında cevap veren bir makineye hükmederek, özgürlük tutkusunu yaşama imkânına sahipsiniz demektir. Ancak size sunulan bu macera ve özgürlük keyfini yasayabilmeniz büyük ölçüde motosikletinizi güvenli ve emniyetli bir biçimde kullanmanıza bağlıdır.

Eğitim İle İlgili Genel Bilgiler

Kalkış: Motosikletle hareket etmeden önce sol ayak yerde sağ ayak fren pedalına basılı durumda sol el debriyaj levyesinde ve sağ el ön fren levyesinde olmalıdır.

Vitese takmak için sağ ayak yere basılmalı ve debriyaj levyesi sıkılarak sol ayak burnu ile vites pedalı aşağıya doğru bastırılmalıdır. Vitese takma işlemi tamamlandıktan sonra debriyaj levyesi sıkılı durumdayken yine sağ ayak arka fren pedalına basılarak sol ayak yere koyulmalıdır.

Kalkış için frenler serbest bırakılmalı, sağ elle hafifçe gaz açılırken sol eldeki debriyaj levyesi gazla koordineli olarak ve yavaşça serbest bırakılmalıdır. Motor hareket ettikten sonra debriyaj tamamen serbest bırakılmalıdır.
Normal olarak fren levyesi yavaşça sikilip hızlı bırakılırken debriyaj levyesi hızlı sıkılır ve yavaşça gevşetilir.

Durma ( Fren Yapma ) : Fren yapmadan önce gazı tamamen kesin. İleriye doğru bakın ve her iki freni (ön ve arka ) aynı anda kullanın. Frenlerin ayrı ayrı kullanılması hem motosikletin dengesini bozar hem de durma mesafesini artırır. Motosiklete tek kişi bindiğinde frenleme esnasında yükün yüzde 60'i ön tekerleğe, %40'ı arka tekerleğe biner. Bu nedenle ön fren arka frenden daha kuvvetlice sıkılmalıdır. Ani fren yaparak tekerlekleri bloke etmekten kaçının. Tekerleklerden biri ya da ikisinin bloke olması motosikletin dengesinin bozulmasına, hatta devrilmesine neden olabilir.
Kesikli fren yapmayın. Frenleri yavaştan kuvvetliye doğru ve sürekli olarak uygulayın. Motor iyice yavaşlayıp durmaya yaklaşınca, durmadan hemen önce; debriyaja basarak vitesi boşa alın. Böylelikle motor freninden azami şekilde de faydalanmış olursunuz. Fren esnasında tekerleklerden biri bloke olursa, o tekerleğe ait freni gevşetin ve yeniden yavaşça fren uygulayın. Frenleme sırasında motosikletin ataletini ve durma mesafesini hesaba katarak öndeki vasitayi emniyetle durabileceğiniz bir mesafeden takip edin. Çok zorunlu olmadıkça virajlarda fren yapmayın.

Dönme : Viraja girmeden önce nasıl bir viraj alacağınızı tespit edin.Viraj tipine bağlı olarak hızınızı azaltın. Viraja girdikten sonra çok mecbur kalmadıkça fren yapmayın ve gazı açmayın. Viraja dıştan girin ve virajdan en kısa zamanda çıkabileceğiniz bir çizgi belirleyin.

Motosikletin Tarihçesi
Motosiklet, motorlu arabadan daha önce bulunmuştur. Pierre ve Ernest Michaux adındaki iki Fransız, ilk motosikleti (buharla işleyen bir araç) Karl Benz (1844 - 1929) ve Gottlieb Daimler'in (1834 - 1900), yaptığı ilk arabadan 16 yıl önce, 1869'da Paris'de gerçekleştirdiler. Ancak, çok geçmeden, Daimle'in benzinli motorunun üstün niteliklerinden motosiklet tasarımcıları da yararlanma başladılar.

Biz Motosiklet Kullanmayı Niye Seviyoruz ?

• Biz doğayı, kırları, ağaçları ve her şeyden önemlisi rüzgarı seviyoruz.
• Biz günlük hayatımızda toplumun bize giydirdiği rollerden sıyrılıp aslımıza, özgürlüğümüze dönmeyi seviyoruz.
• Biz birlikte sürerken oluşan dostluğu, kardeşliği, sevinci ve kederi paylaşmayı, yol arkadaşlığını, ince duygularımızı, sevgilerimizi ve aşklarımızı seviyoruz.
• Bu ışıltılı çelik atlarımız üzerinde kendimizi özgür, mutlu ve bütün keyifleri birlikte paylasan insanlar olarak görüyoruz ve bu duyguyu seviyoruz.
• Bu ışıltılı makinelerin milletlerden, politikalardan ötede insanları birleştirmesini seviyoruz.

Nasıl Kullanılır?

• Kanatsız uçuşun sevdalıları! Hayatınızı güvenli bir şekilde renklendirin!
• Moto Ankara'dan Bay ve Bayanlara 3 Derslik Pratik Motosiklet Eğitimi 145TL Yerine 59TL!
Ders İçeriği: Motosikletle Tanışma, Kalkış, Duruş, Düz Gidiş, Dönüş, Slalom
Eğitim sırasında eğitim motosikleti, tüm sürücü koruma aparatları ve benzin fırsata dahildir.
• Eğitimler trafiğe kapalı alanda yapılmaktadır.
Dersler 45 dakikalık periyotlarla yapılacaktır.
• Motosikletler güncel araçlardan oluşmaktadır.
15 yaş üzeri bay ve bayanlar için geçerlidir.
• 18 yaştan küçükler için anne babalarının muvafakatname vermesi gerekmektedir.
Dersler Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri yapılmaktadır.
• Motosiklet ehliyeti almak isteyen kişiler için Moto Ankara gerekli belgelerin hazırlanmasında yardımcı olacaktır.
• 9 Kasım 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Fırsatı Sunan

Site:Promoskop
Destek Hattı:(212) 355 89 89

İşletme:Moto Ankara
http://www.motoankara.com
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

Motosiklet kullanmak; özgürlük ve heyecan demektir!
• Bu fırsatı satın almak için "Hemen Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
• Bu fırsata ait fırsat kodunuz, hemen e-mail ve sms yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
• Fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
• Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
Rezervasyon için: 0312 496 48 51
• Tüm sorularınız için 0212 355 89 89 numaralı telefondan Promoskop çağrı merkezini arayabilirsiniz.